NOPEAA JA 
LUOTETTAVAA
WWW-KUMPPANUUTTA

  nettisivuja jo lähes 20 vuotta

- luotettavaa kumppanuutta

- yhteistyön helppoutta ja joustavuutta 

- laadukasta palvelua, ammattitaitoa ja asiantuntijuutta

- yrityksen toimintaa tehostavaa osaamista


Tapsa Ruohonen
 tapsa@tapsa.fiViime vuosien aikana on "reagoiva web-desing" saanut suosiota ja nyt sitä pidetään yhtenä parhaista tavoista suunnitella sivustoja, jotka näyttävät hyvälta missä tahansa laitteessa, älypuhelimesta Smart-televisioihin.


WWW-SIVUT

Olen lähes 20-vuoden aikana tuottanut asiakkaille satoja www-sovelluksia. Tämä pitkä kokemus on auttanut mi-nua ymmärtämään oikein asiakkaiden erilaisten ja erikokoisten liiketoiminto-jen tarpeet. Toiset tarvitsevat hyvin yksinkertaiset ja toiset taas hyvinkin monipuoliset sivustot

Lue lisää..

MOBIILISIVUT

Viimeisimpänä uutuutena tuotannossani on www-sivusto, joka automaattisesti skaalautuu ja muokkautuu mobiililaitteisiin soveltuvaksi sivustoksi. Testaa tätä www.tapsa.fi sivustoa ensin  normaalilla näytöllä ja sitten mobiililaitteellasi.

Lue lisää..

VALOKUVAUS

Ammattivalokuvausta yli 40 vuoden kokemuksella. Kaikki kuvaukset sekä yrityksien, että yksityisten käyttöön. Kuvauset joko asiakkaan luona tai omassa studiossani.Lue lisää..

VEPPIKAUPAT

Käytän tuottamieni verkkokauppojen pohjana Clover Shop -ohjelmistoa, joka on luotettava, turvallinen ja suomalainen verkkokauppaohjelma. Se on Suomen suosituin verkkokaupparatkaisu - jo yli 1500 suomalaista yritystä on valinnut Clover Shopin omaksi verkkokaupakseen.

Lue lisää..